2016-01-15 775 瀏覽
同同學仔上完堂想搵好野食,本來想去的餐廳滿座,但原來唔使可惜,誤打誤撞居然都食到美味的一餐!4個女仔唔太餓,叫左兩個set,分別係肉眼扒同燒雞,另加左個野菌意大利飯,同埋炸薯條&八瓜魚丸~ 掛住傾計都唔記得影相唯有用文字記低前菜:炸薯條: 並非雪貨,仲要係我最愛的粗身薯條 加上胡椒粉同鹽等調味,簡單但好食八瓜魚丸: 非街頭小吃可比美! 表面沒太多的醬汁,但唔會覺得乾,內裏軟綿綿,幾個同學仔都眼前一亮主菜:內眼扒: order 7成,出黎6~7成效果,好juicy! 配菜的焗薯皮亦好特別,上面載住啲切粒菇&蔬果,仲有炸紫薯,蕃薯條,擺盤吸引,瓜果亦能夠減去肥膩感👍燒雞: 份量唔少,肉質夠滑唔乾👍野菌意大利飯: 有溫泉蛋同黑菘露醬係面,味道唔錯,可惜飯有點點生總括黎講,我地都好滿意呢餐~ 覺得可以再encore! P.s. 結果我上黎打評語先知咁多好評,真係有眼不識泰山呀我地😂

唯有用文字記低

前菜:
炸薯條: 並非雪貨,仲要係我最愛的粗身薯條
加上胡椒粉同鹽等調味,簡單但好食

主菜:
燒雞: 份量唔少,肉質夠滑唔乾👍

總括黎講,我地都好滿意呢餐~ 覺得可以再encore!

2016-01-14