2020-04-09
又一村有一間隱世嘅西餐廳,環境以工業風為主,餐廳簡單嘅裝修別具風格。呢度嘅廚師係藍帶廚師,所以食物都有一定嘅水準。晚餐有散叫,有套餐。有較經濟嘅一人餐或者係比較Luxury嘅一人或二人餐,適合唔同選擇嘅人。我哋叫咗凱撒沙律,份量都好多;Parma ham 味道唔會太鹹,容易入口;而且沙律菜夠新鮮。湯係摩椒湯,係唔同嘅椒混合一齊,味道味道好似番茄湯咁,幾creamy。配上香脆嘅蒜蓉包。主菜係三文魚南瓜意大利飯,三文魚柳煎得恰到好處;皮少少脆;南瓜意大利飯嘅飯度軟硬適中,南瓜汁都幾香。我鍾意食豬鞍,整得夠林,已經有調味;而且豬味好香。仲有唔同嘅配菜:有小椰菜花、小蘿蔔、粟米芯及BB蘆筍。餐廳俾人感覺隱蔽有私人空間,而且都幾舒適,不失為一個好地方。
又一村有一間隱世嘅西餐廳,環境以工業風為主,餐廳簡單嘅裝修別具風格。 呢度嘅 廚師係藍帶廚師,所以食物都有一定嘅水準。