2020-06-10
今日落雨,黎到門口,已見人龍,訂咗位,但仍要等 10-15 分鐘先可以入位,可接受。🔅服務👨💼:全店只見一個高大 Oppa "服務員",一人身兼接待員,侍應,厨師/表演者及收銀員多職。雖然外表 cool cool,但有求必應,最令我印象深刻係,佢落單完全唔駛寫,而又冇漏單。👍👍👍🔅食物及飲品 🍗🥘🍺:韓式炒粉絲 ~ 酸酸甜甜,幾開胃,作為前菜不俗,份量少,價錢貴泡菜紫菜包飯 ~ 幾辣下,幾惹味 😍免費醃白蘿蔔 ~ 爽脆好食,好想添食 😋炸雞🐥 ~ 夠脆,夠嫩滑,有肉汁,但肉淡。。。。。可能下次要試下其他味道,暫時,仍最喜歡名牌 G.C. 店嘅炸雞 主角終於出場,表演即將開始!原來 Oppa 會喺每張枱即場炒飯,我地睇到嘩嘩聲!D 芝士好勁,好邪惡呀!第一次食呢款飯,好新奇,味濃,好啱芝士控嘅我! 份量多,有D漏,啱 4, 5 個朋友一齊分享。我極之推介大家試一試!食得咁濃,就梗係要飲下啤酒平衡一下啦!朋友話唔錯!🔅環境 : 韓式快餐店式,對呢類餐廳冇咩要求。基本上,夠乾淨,服務員(又係佢)會先用消毒劑清潔枱,再帶你入座
🔅服務👨💼:
🔅食物及飲品 🍗🥘🍺:
泡菜紫菜包飯 ~ 幾辣下,幾惹味 😍
免費醃白蘿蔔 ~ 爽脆好食,好想添食 😋
食得咁濃,就梗係要飲下啤酒平衡一下啦!朋友話唔錯!
🔅環境 :