餐廳: Bagels Alley
資訊:

上星期lunch 經過中環中心附近, 見到有笑容親切的店員手持一大兜免費試食的bagel, 標榜手製bagel & 自家製cream cheese, 試食左一舊, 的確係同平時食開0個d 好唔同喎, 幾好味 決定一定要搵日落黎幫襯一下!  撞岩今日落雨, 唔想行咁遠, 咁就一於食bagel 啦第一次幫襯, 唔知食咩好, 店員好有耐性咁向我解釋每個包大約有咩料, 最後推介左煙燻牛比我, 正, 岩哂我呢d 食肉獸!!! 除左有5款三文治揀, 仲有大約6-7款BAGEL 口味揀架, 我揀左plain, 想試真個bagel 嘛由點餐到上菜, 大約8-9分鐘啦, 三文治係即叫即製, 呢個時間算可接受; 不過見到有人叫煙肉, 即叫即煎就要等耐D 了..(但係聞到超香! 下次一定要試!)老實講, 70蚊一個包一開始都覺得有d 貴, 不過食落就知好足料, 有誠意, 再加上係自家製, 就覺得貴得都有道理我一定會再幫襯

我一定會再幫襯
題外話/補充資料: 做緊新店開張優惠, 咖啡買一送一, 不過唔知做到幾時.. 我唔飲咖啡的, 所以冇試
2016-11-23
15 分鐘 (堂食)