第一次黎旺角店, 坐bar枱諗緊食咩之際就見到師傅係入面好有镬氣地炒緊野, 然後𥄫到係炒緊芽菜, 而佢每次只係炒一鑊, 隔一陣又會再炒一鑊, 即係D配料新鮮即炒即時令我覺得吸引力大增!!因此朋友即刻叫左個炒豆芽菜辣麻味噌拉麵, 我就叫左增量叉燒辣麻味噌拉麵。個湯底真係好濃厚, 味道有層次唔單調, 麻同辣都可以揀程度, 我就中意中辣中麻, 岩岩好唔夠重口味又有辣勁, 亦唔會過咸,食得過癮!D配料即炒真係嬴左, 炒芽菜爽甜多汁, 栗米荀都有炒香左。哩度個叉燒更加過足口癮, 又大件又厚身, 增量版既再大件一倍, 半肥瘦咬落去軟淋有油脂既甘香~~~~拉麵麵質彈牙掛湯, 建議加埋隻溏心蛋, 食得更加滿足。餃子即叫即煎, 脆底有肉汁~除左食物有水準之外哩度既環境佈置都好有feel, D惡鬼公仔好得意~
D配料即炒真係嬴左, 炒芽菜爽甜多汁, 栗米荀都有炒香左。
拉麵麵質彈牙掛湯, 建議加埋隻溏心蛋, 食得更加滿足。
餃子即叫即煎, 脆底有肉汁~