2023-09-15
日本廣島蠔湯咖喱烏冬🥳今日係與男友既拍拖日,全日都係旺角行街街,跟住睇埋戲,再夾埋公仔🤩全日既行程好豐富,玩到頂唔順要食嘢,兜左一圈唔知食咩好,見到有間門口幾特別又搶眼,見咁岩有位又無咩人,咁就係度食,居然有廣島蠔,好驚喜係咁大隻既蠔,同埋佢既湯底做得好好食,好有質素!日本芝麻雞翼🥳我地每人叫一碗麵再加一些小食😚價錢都算平,呢一款芝麻雞翼佢既外皮做得好好食,裡面都好有雞肉既香味,即叫即整好新鮮!炙燒豚角湯咖喱烏冬🥳男朋友食呢款烏冬,😋就咁睇都好吸引,燒出來既豚肉都特別好食,比既豚肉都有好多,成碗烏冬既份量無諗過有咁多!木魚花茄子🥳茄子平時好少見,見到呢度有都幾特別,木魚再加茄子原來可以好好食,果然呢間餐廳係有質素!
今日係與男友既拍拖日,全日都係旺角行街街,跟住睇埋戲,再夾埋公仔🤩全日既行程好豐富,玩到頂唔順要食嘢,兜左一圈唔知食咩好,見到有間門口幾特別又搶眼,見咁岩有位又無咩人,咁就係度食,居然有廣島蠔,好驚喜係咁大隻既蠔,同埋佢既湯底做得好好食,好有質素! 日本芝麻雞翼🥳
我地每人叫一碗麵再加一些小食😚價錢都算平,呢一款芝麻雞翼佢既外皮做得好好食,裡面都好有雞肉既香味,即叫即整好新鮮! 炙燒豚角湯咖喱烏冬🥳
男朋友食呢款烏冬,😋就咁睇都好吸引,燒出來既豚肉都特別好食,比既豚肉都有好多,成碗烏冬既份量無諗過有咁多! 木魚花茄子🥳