2022-12-22 563 瀏覽
今日又做孤獨的美食家,今日唔係好肚餓就想食下漢堡之類既,黎到雅都既food count就有間漢堡專門店就試試啦。先讚一讚收銀既女店員服務態度幾好,係我望餐牌既期間都好耐心咁介紹邊d食品比較熱門同埋有咩分別,所以係落單既過程都幾流暢同幾滿意。黑松露芝士牛肉堡由於唔太肚餓就食個濃味d既包,用既係手打牛肉同黑松露芝士醬,漢堡扒煎得夠熟之餘仲有肉汁,唔會乾柴,黑松露芝士醬落得都幾多,味道都夠濃,配料有d沙律菜同蕃茄絲,都幾新鮮,個包就屬於鬆軟果種,烘得就無咁香口我覺得就爭dd,同埋個包比較細d,就咁食一定唔夠,但味道同用料都唔錯。炸薯寶跟餐加20蚊就有薯條同汽水,可以轉薯寶呢樣野有d驚喜因為都斷貨咁濟,以前細個都好鍾意食可以話懷舊下,就似係一口炸薯餅,份量都唔孤寒數到有23粒,食漢堡唔夠食埋佢就夠晒飽,略慊炸過左少少。白桃烏龍冷泡茶唔想飲汽水就加多5蚊轉冷泡茶,聞到好輕微既白桃味但飲落就無乜,烏龍茶味都不太濃淡淡地,叫做還可以啦唔想飲咁多汽水既選擇。整體黎講野食都唔錯,種類都幾多,價錢就同一般既漢堡店差不多啦,係雅都搵野食都可以試下。

白桃烏龍冷泡茶

白桃烏龍冷泡茶