2024-09-21 467 瀏覽
突然好想食大排檔但又好怕熱,之後搵下邊到有得食,點知見到佐敦既熟食中心有所以就揀左呢間。原來呢到係有任飲任食既價錢,只要你好鍾意食小炒,呢到一定有一款係你鍾意食既,而今次揀左$288一位 (小炒+煲仔)90分鐘任飲任食既A餐,呢個餐牌超過百類俾你揀,有小炒、砂鍋煲、牛🐄、雞🐓、豬🐖、小食、湯羹、粥粉麵飯、飲品🍻。今次同朋友叫左下面既菜式,估唔到都好出色,而且呢到啲份量一啲都唔少,一大班男士黎食一定夠哂飽。黑椒薯仔牛柳粒 🐄我覺得呢個菜係必點,因為牛柳粒一啲都唔實,而且個薯仔包住哂蜜糖,個汁調較得非常之好,好出色,如果你鍾意食薯仔,呢個就非常合適,因為薯仔數量都唔少。香辣新鮮魚皮🐟估唔到一間大排檔竟然有碟咁出色既魚皮,魚皮非常爽脆同新鮮,而且愈食愈辣,如果送啤酒真係一流,點知呢個魚皮成為呢到既必點之菜,同埋大排檔都推薦點呢個鮮皮。肥泉小炒王🥬🍤呢碟一黎到就嘩一聲❗️,因為份量非常多,而且係滿滿的,最重要係呢到唔會俾少份量你,連蝦乾都大大隻,蝦乾份量都唔少呀,啲蝦乾入哂味但一啲都唔會覺得咸,仲要有啲蝦米仔同菜脯,好有鑊氣!豉油皇新鮮鵝腸🪿大量既鵝腸,而且都好乾淨,最緊要係夠爽口同埋每條都吸哂

黑椒薯仔牛柳粒 🐄

香辣新鮮魚皮🐟

肥泉小炒王🥬🍤

豉油皇新鮮鵝腸🪿
大量既鵝腸,而且都好乾淨,最緊要係夠爽口同埋每條都吸哂啲豉油皇汁,另外亦配左海量既芽菜。

任飲任食真係好抵,但呢到規定每人每次只可以叫兩款,而店員都好盡責會望下係咪食哂先再俾叫,如果你係同幾個朋友黎,個枱上面既野一定要全部食哂先可以再叫,非常之好係因為唔會因為咁浪費哂啲食材,食得哂先好叫呀。