2021-10-09
☕️️ Cafe for chilling — KK Coffee Here✨有驚喜嘅ssp小店 • 仲有Anson Lo Coffee😍😌#90cp深水埗篇 #90cpCafe篇➖➖➖➖➖深水埗名店十常八九我想食左好多次都食唔到🤦🏻♂️ 次次都等到傻 學jb話齋waitin waitin淨係得個等🥲 早排想去點又係爆到傻 又俾我發現左對面有間新開cafe又幾refreshing feel 就去試試佢😙美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨卡邦尼虎蝦魷魚意大利麵 $58淨係d大蝦🍤同魷魚🦑 都夠哂吸引 好足料!! 大蝦都好有驚喜好爽口 意粉個汁都好夠味🤤 真心估佢唔到🙌🏻☕️ Iced Latte $45☕️ Iced Mocha $472杯嘅presentation 都唔差😆 大熱天時一定要飲iced!! Mocha嘅朱古力味道好濃🍫 好啱鐘意朱古力味重嘅你😎 Latte都唔錯但奶味比較重✨☕️ 驚喜推薦 — Printing Coffee $58✨估佢唔到原來佢都有printing coffee😍
#90cp深水埗篇 #90cpCafe篇
➖➖➖➖➖
美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)
✨卡邦尼虎蝦魷魚意大利麵 $58
☕️ Iced Latte $45
☕️ Iced Mocha $47
估佢唔到原來佢都有printing coffee😍 即刻order左多杯AnsonLo 奶蓋綠茶🍵🤣 我鐘意佢嘅奶蓋唔太濃 唔會太搶 抹茶味都出🤤 都幾正 最重要有得打卡📸😆
💰Total: $230
✅ 店舖位置真係細左d 但都幾有台灣嗰d文創小店feel🤣 食物質素都唔差😎 最緊要有教主🥰 加爆分!!!!!
➖➖➖➖➖
📍 KK Coffee Here (深水埗)
深水埗荔枝角道202號A號舖