餐廳: 食得喜小廚
資訊:

2023-07-17 234 瀏覽
當然唔係因為得手撕雞好食啦其他都唔錯唔錯 但係想表揚一下手撕雞呢個係一隻雞既份量 當上枱嘅時候,我哋見到嘩咁大碟 已經有啲震驚😂😂芝麻味 麻油味 啱啱好嘅海蜇 當然唔少得芫荽🌿隻雞非常滑 唔會覺得好難咬 啲肉好嫩第一眼真心覺得個底係配菜 點知係滿滿的雞肉啊 唔會好似出面個啲店咁 下面塞啲椰菜或者係其他係底(扮到好大碟咁)我比滿分💯介紹埋其他菜式比大家!! 雖然冇影相🤣🤣但全部都大大份 價錢合理我同啲朋友都好大食 但全部人都好飽 特別要講下蜜糖薯仔牛柳粒 肉唔會好難咬 薯仔,雖然唔係出面食嗰種 好趣嗰種 相反佢煮得好琳 幾鍾意呢個質感 比起出面嗰啲有少少唔同 但係好好食 OpenRice仲可以訂枱,勁方便!

當然唔係因為得手撕雞好食啦
其他都唔錯唔錯 但係想表揚一下手撕雞

我比滿分💯

我同啲朋友都好大食 但全部人都好飽 特別要講下蜜糖薯仔牛柳

OpenRice仲可以訂枱,勁方便!
2023-07-02
  • 手撕雞