2020-10-28 64 瀏覽
每次去食嘢,如果見到有雜錦拼盤呢啲就一定會叫,今次都唔例外,可以試多幾樣嘢,呢個拼盤有豬扒、春卷、雞翼、無骨鳳爪、炸蝦餅,每樣都好好味,唔會油膩,食完其實都會有少少飽。有兩樣嘢覺得驚喜嘅,第一樣係佢個南洋海鮮喇沙摻摻,湯底味道好濃郁,喇沙嘅味道同奶嘅味道相配得幾好,一碗裡面有米粉都有好似意粉嘅麵,兩種面加上湯底,再有埋唔同嘅海鮮,碗嘢性價比高;第二個驚喜係佢杯牛油果沙冰,覺得佢個口感似奶昔多啲,味道好好好,一路飲同朋友一路讚杯嘢,有機會要試,都有飲原隻椰青,味道清甜。仲有金沙骨肉骨茶,係我哋鍾意飲嘅味道,藥材味濃,連啲金沙骨都好入味,一飲就可以飲好多,正!呢度嘅環境裝潢都令人幾舒服,坐得都舒服,服務態度好。
雜錦拼盤

南洋海鮮喇沙摻摻
牛油果沙冰

金沙骨肉骨茶

呢度嘅環境裝潢都令人幾舒服,坐得都舒服,服務態度好。
2020-10-22
雜錦拼盤