2013-02-08 825 瀏覽
之前睇過TVB介紹,襯男朋友生日就book黎試下! 間餐廳都幾有氣氛,一坐低見到張枱佈置左我男朋友既名 ^^ 好有心機既佈置! 跟住個侍應就介紹有咩生蠔,海鮮!仲話有藍龍蝦刺身,俾佢講講下都心郁郁想食XD 我地4個人哎左藍龍蝦,墨西哥海膽,同一打生蠔!藍龍蝦刺身: D肉都幾有口感! 不過就得10幾舊!cheese 焗藍龍蝦: 唔算太溜,睇落去都幾大份,不過本人就mama地cheese 所以一般啦!海膽: 好鮮甜!我一個人食左大半板,haha! 比起canada 既好似大塊d生蠔: 值得一讚,我最中意食Regle同Aancelin,好有層次!男朋友就中意食水中花!本身我都唔記得d名嫁~好彩影左相! d 生蠔全部都有名牌嫁!食完我地就哎左蟹膏炒意粉,鵝肝天使麵,海鮮意大利飯同羊架! d野食都好好味!蟹膏炒意粉: 極力推介之一, 有小小辣,,好香口,我本來想哎多碟食haha鵝肝天使麵: 好多鵝肝,好香!! d 粉炒得幾乾身, 唔算太油海鮮意大利: 都幾大碟,有魚,蝦,帶子,都ok羊架: 羊我地食5成,但係出到黎有d overcook,味道還可以
之前睇過TVB介紹,襯男朋友生日就book黎試下!

我地4個人哎左藍龍蝦,墨西哥海膽,同一打生蠔!

藍龍蝦刺身: D肉都幾有口感! 不過就得10幾舊!

海鮮意大利: 都幾大碟,有魚,蝦,帶子,都ok
2013-01-29
慶祝紀念