2023-08-28 14 瀏覽
大角咀一向出名多小店,今次發掘到一間好有誠意嘅韓國餐廳,由韓國老闆娘打理,多款醬汁都係自家秘製,唔會太辣,但又食到韓國風味~✨豆芽炒五花腩鍋/八爪魚 - 份量都夠2-3人share, 仲有原隻八爪魚,老闆娘會幫我地剪開&撈均d肉同配菜🤩我地仲加左芝士,望住d芝士灑喺面真係好治癒!原味就食到個秘製醬汁嘅風味,而撈埋熱溶芝士就係惹味🤤最後我地加左個飯,吸收左汁嘅精華,老闆娘亦砌左個愛心炒飯俾我地,so warm🧡✨紅薯芝士條 - 食到甜甜蕃薯蓉,仲一咬拉芝,口感外脆裡面軟糯😋✨炸紫菜粉絲卷 - 炸得超香脆,裡面熱辣辣,沾埋個秘製醬汁食好夾👍✨香蕉牛奶沙冰 - 都比想像中大杯,香蕉味好出,食完熱氣野飲杯凍野幾爽😂✨蜜桃牛奶沙冰 - 味道幾清甜,唔會係假味,感覺幾Fresh😸

紅薯芝士條

香蕉牛奶沙冰