2016-06-10
我好中意同朋友去試新餐廳, 因為朋友之前去左波蘭EXCHANGE, 番到黎香港就開始好掛住波蘭既味道, 所以佢就搵左呢間東歐餐廳, 既有俄羅斯風情, 又有烏克蘭既感覺, 睇到食評同D相都已經好期待 因為我地兩個都係超級路痴, GOOGLE MAP話既8分鐘, 結果搵左成半個鐘, HAHA 真心係幾難搵, 特別係對我地黎講, 係中環既斜路既小巷入面, 行過幾次都MISS左 雖然搵左好耐路, 但都覺得好值得, 真心推呢間咁有誠意既餐廳 上面2張相都係餐廳入面既裝潢同好有氣氛既燈光+充滿東歐熱情風韻既音樂 坐左係餐廳, 成個環境都好有東歐色彩, 有如置身於當地一樣, 讓人放鬆, 好似剛剛由繁忙既中環大街, 走入左另一個國度 好有FEEL~~~呢個係間餐廳既一D小燈罩, 每張枱都會放一個, 到晚上就會點著佢, 增加唔少效果~~~而呢2張相,都係餐廳入面既一D小心思, 老板買左唔少東歐既擺設, 將餐廳成個環都呈現出東歐既味道!! 好贊呀 黎到講番佢既食物: 呢個雞肉蘑菇卷真係冇得輸~ 因為朋友就係太掛住呢個, 所以先會特登搵間的從未食過既東歐餐廳黎試~
因為我地兩個都係超級路痴, GOOGLE MAP話既8分鐘, 結果搵左成半個鐘, HAHA 真心係幾難搵, 特別係對我地黎講, 係中環既斜路既小巷入面, 行過幾次都MISS左 雖然搵左好耐路, 但都覺得好值得, 真心推呢間咁有誠意既餐廳 上面2張相都係餐廳入面既裝潢同好有氣氛既燈光+充滿東歐熱情風韻既音樂 坐左係餐廳, 成個環境都好有東歐色彩, 有如置身於當地一樣, 讓人放鬆, 好似剛剛由繁忙既中環大街, 走入左另一個國度 好有FEEL~~~ 呢個係間餐廳既一D小燈罩, 每張枱都會放一個, 到晚上就會點著佢, 增加唔少效果~~~ 而呢2張相,都係餐廳入面既一D小心思, 老板買左唔少東歐既擺設, 將餐廳成個環都呈現出東歐既味道!! 好贊呀
總結: 超級推薦呢間超有成誠意既東歐餐廳呀~真心!!!! 食物好味又有驚喜, 環境特別又有心思, 老板仲好中意幫客人影相, 好NICE~~~