THE HUNTER

今次嚟到將軍澳海景餐廳食飯🤩首先要講一講呢間餐廳係Pet friend嚟㗎!!🐶餐廳環境有種喺海盜船上面嘅感覺🙂‍↔️體驗非常好,仲要對住海🥰約會必食!!食物方面整體都好好食🙌🏻非常推薦大家去食~🔖lunch set嘅價錢(沙律、主食、飲品及甜品)日乾式熟成肉眼扒牛扒食到熟成嘅香味😍味道上會有少少似係煙燻過嘅感覺~口感上面佢哋選嘅會係肉眼位置,所以係好鮮嫩!但係因為熟成過嘅關係,唔會食到成口油👍🏻超級抵讚!另外想講佢個炸薯條都超好食🤣好有薯仔嘅香味,而且非常香脆!粟飼半隻黃油雞、配薯蓉跟蒜蓉汁呢個份量上會比較較少一D~因為用嘅係春雞🐔切開嘅時候都非常Juice🙂‍↔️鹹香鹹香嘅味道~配埋佢哋嘅煙燻芝士醬😍好食!Nicoise Salad 呢款沙律嘅材料有烤吞拿鱼,車厘茄,迷你生菜,四季豆,橄欖🫒調味方面會偏酸少少嘅🙂‍↔️而吞拿魚都好靚仔好大塊~生熟方面都比較適中!The Hunter Sarin Salad呢一款沙律嘅材料有青木瓜,什錦生菜、大蝦配酱油🦐想講佢個大蝦超級新鮮!非常大不特止,仲有浸甜甜嘅味道🤩佢嘅醬油配埋啲青木瓜都好好食🥰Strawberry cream cake //ora

🔖lunch set嘅價錢(沙律、主食、飲品及甜品

日乾式熟成肉眼扒

粟飼半隻黃油雞、配薯蓉跟蒜蓉汁

Nicoise Salad

The Hunter Sarin Salad

Strawberry cream cake //orange juice