2020-12-29
平日去開附近做野,急急腳入左一間上環中心又近地鐵站嘅cafe,食過快早餐😌入到去先發現原來依度有賣grandma’s scone 😍😍可惜好多味都賣晒。。.揀左Earl grey lemon 🍋 同hazelnut & coco scone,好好食個scone !!!! 個人中意佢硬硬地個口感,Earl grey 味好濃加埋lemon,覺得好夾好清新!😝😝😝hazelnut就內外都好”金莎”味,唔會話好甜,但我個人再食多次都會揀Earl grey !!! Cottoncream同jam就無乜特別🙃.All day breakfast同flat white都好出色🤤🤤份量啱啱好,煙肉同腸仔都唔係”行”貨,仲有杯小yogurt,對個早餐好滿意💕💕💕💕