2012-04-17 45 瀏覽
同老公食lucnh, 行過pancake colour, 好耐無去食, 所以便去啦!上去都有好多位, 星期日唔駛同人迫, 都唔錯 ~ !! 見個餐牌, d 嘢食感覺平過以前, 仲好開心tim! 不過食完就唔係咁諗了!我叫左個白汁海鮮意粉, 同埋個檸檬綠茶, 其實我係想飯檸茶, 即係紅茶, 但佢有就咁既紅茶, 有檸檬綠茶, 但無檸檬紅茶囉... 來左個綠茶, 好難飲! 勁大杯, 不過我飲左三分一都無... 老公叫日式肥牛飯, 佢話好咸... 我個意粉, 我都知d 海鮮唔會係新鮮, 但果個雪藏味又真係太勁啦! 比茶餐廳果d 焗海鮮意還要差! 真係好失望, 以前有段時間都成日來, 果時d 嘢都無咁難食! 今次真係失望, 我情願佢加下價, 做返個品質好d 啦!

勁雪藏味既焗海鮮意
都係怪怪地唔好味既檸檬綠茶