2023-07-06
赤鬼明太子蟹味噌甲羅燒 $78必叫即燒甲羅燒😍 赤鬼明太子蟹味噌甲羅燒😍😍 有辣味明太子 鵪鶉蛋 蟹籽 三文魚魚籽同埋炸蒜 超惹味🤤🤤 仲要即刻係你面前燒 儀式感滿滿🤤 佢配左2塊梳打餅 唔夠重可以refill ! 明太子偏辣 好重蟹膏味🥰 拎黎送飯一流海膽燒帆立貝 $88勁大隻帆立貝! 大隻到覺得有2隻肉🤣🤣 有青椒 菇同埋海膽一齊燒😍 職員燒到啱啱好🥰 好幸福 抵食! 煙燻三文鱼活火山 $118 打卡一流! 😍 有姿勢又有實際! 勁大座三文魚山, 以為入面係普通壽司飯底! 點知一揭開啲三文魚入邊係sushi roll! 絕對係hea! 我每一啖都用三文魚包住sushi roll咁食 好幸福又滿足! must order items! 黑門令大漁魚千醬脆脆包$88 上面有海膽 魚子醬 三文魚魚籽同蟹籽 重有吞拿魚蓉 配脆脆包 多料到一啖食唔哂😝 起碼分2啖 好鮮甜 好似食咗食咗大海入口🤣鐵板燒海鮮雜菌(鮑魚、海老、魷魚)$188抵食之選! 入面有切好嘅鮑魚 處理好嘅大蝦同魷魚 加埋雜菌一齊鐵板燒 好有風味 上到枱重係炸炸聲黑門令龍蝦湯音海鮓$98龍蝦湯好鮮甜🥰 又係即燒 勁大隻廣島
海膽燒帆立貝 $88
煙燻三文鱼活火山 $118
黑門令大漁魚千醬脆脆包$88
鐵板燒海鮮雜菌(鮑魚、海老、魷魚)$188
黑門令龍蝦湯音海鮓$98
龍蝦湯好鮮甜🥰 又係即燒 勁大隻廣島蠔! 仲有兩隻大蝦同東風螺 正到湯都飲埋呀😍 又係抵食之選
蒲燒鰻魚飯 $188
因為去到已經好晏 所有飯都賣晒 本身好想試香蔥吞拿魚丼同角切魚生丼 不過蒲燒鰻魚飯都好正! 勁大條鰻魚 燒得岩岩好 滿滿既鰻魚汁淋係個蛋絲飯到! 我再加埋甲羅燒一齊食 真係不得了😍 鮮味十足