2023-06-26 897 瀏覽
餐廳分室內同戶外, 室內枱與枱嘅距離比較近, 戶外環境好有feel, 不過而家呢d 天氣就會比較熱。𓊈馬莎文咖哩牛坑腩配薄餅 $𝟷𝟾𝟾𓊉咖哩味道好濃郁, 唔會覺得辣, 牛坑腩好軟腍, 側邊仲有薄餅可以蘸點咖哩嚟食, 好惹味!𓊈燒牛肉沙律 $𝟷𝟹𝟾𓊉牛肉燒得好好, 每片都好粉嫩充滿肉汁, 上面灑滿泰式辣汁, 味道酸酸辣辣, 清爽開胃, 好好食!𓊈燒汁魷魚筒 $𝟷𝟻𝟾𓊉魷魚筒燒得剛剛好, 肉質好爽口彈牙, 唔會太靭, 蘸點埋側邊個辣汁, 好惹味!𓊈泰式香葉肉碎炒飯 $𝟷𝟸𝟾𓊉炒飯份量都幾多, 炒得粒粒分明, 香葉同肉碎比例勻稱, 好有口感。𓊈Fruit Punch $𝟾𝟾𓊉裡面有橙汁, 菠蘿汁, 石榴同梳打, 味道唔會太甜, 幾解渴解膩。𓊈Pussy Foot $𝟾𝟾𓊉同 Fruit Punch 嘅味道好似, 不過用7-up 做底, 而且多咗陣奶味。𓇊 整體食物飲品嘅質素都幾好, 值得二訪!

𓊈馬莎文咖哩牛坑腩配薄餅 $𝟷𝟾𝟾𓊉

𓊈燒牛肉沙律 $𝟷𝟹𝟾𓊉

𓊈燒汁魷魚筒 $𝟷𝟻𝟾𓊉

𓊈泰式香葉肉碎炒飯 $𝟷𝟸𝟾𓊉

𓊈Fruit Punch $𝟾𝟾𓊉

𓊈Pussy Foot $𝟾𝟾𓊉

𓇊 整體食物飲品嘅質素都幾好, 值得二訪!
5 分鐘 (堂食)