2017-12-13 43 瀏覽
今日同家姐黎呢度食飯,因為想食健康d又可以坐得耐,就黎左呢度。一入去個燈光加埋裝飾,係我中意的style。今日的餐湯係蘑菇湯,呢個湯上黎的時候,已經好香蘑菇味,佢的擺盤係我好欣賞的,感覺用心,而且好飲。蒜蓉包好香脆,味道剛剛好,不錯!而呢個沙律食完好開胃,又有生果,佢個汁又唔會好酸,完全正中我口味,仲有巴馬火腿,好大塊同好香,加埋真係生色不少。主菜就嗌左個牛肋骨配薯蓉,佢個擺盤又係好靚,我好中意。佢d肉好香好多汁,個底仲有好多菜,好健康,balance翻d肉,而且d菜唔係凍的,系暖暖的,感覺幾好,全部野個配搭都好match。另一個係雞胸扒配紅糙米飯,又係有好多菜,有西蘭花,又有紅蘿蔔,又有菇,而紅米好健康,感覺好好。本身以為雞胸扒會好乾,點知佢整到幾juicy,好味!呢個tiramisu,佢好香甜,細細件,飯後甜品,好啱我💓好中意題外話,呢度真係好好服務,成日主動幫我地倒水,仲會問下我地好唔好味,感覺真係好用心好客,非常好!