2022-06-21
呢間餐廳經過幾次喇,今晚終於喺度食晚餐,都幾鍾意呢度d裝修,感覺似古舊嘅船艙,木板牆、昏黃嘅燈光、仲有d零件裝飾咁,幾好feel。 呢度似西餐廳多d,雖然有All day breakfast,但比Cafe多左d重份量食物選擇,扒餐、鐵板餐都有,啱晒食肉獸。 比起牛扒,我更鍾意食羊架,見到menu晚餐有鐵板羊架,仲係有三枝骨咁多,唔洗再諗,不二之選。晚餐仲有黑糖餐包、紅\白湯、餐飲、甜品,其實真係好大份,驚食唔晒都係同朋友share,朋友有呢個打底,叫多份烤雞凱撒沙律就啱啱好兩個人夠食喇。 精選鐵板晚餐 紐西蘭羊架 $168🧈黑糖餐包細細個,配埋有輕輕預熱過嘅牛油份外可口。🥩羊架好大件,勁肥美,無羊羶味。廚師都幾好,將薯條、洋蔥墊底,咁就唔驚羊架喺鐵板上會因加熱而變得過熟。而且最後薯條、洋蔥等會索滿羊脂,食落就更濃味。☕餐飲揀左凍朱古力,呢杯極好味,朱古力味好濃郁,似係飲緊朱古力雪糕咁濃味香滑。甜品係獨立包裝嘅雪米滋,夠晒衞生。 🥗烤雞凱撒沙律 $48呢個沙律真係好抵食,大大碟,雞扒份量都唔少,如果細食女士揀呢個,足以做豐富嘅晚餐。 兩個人食到鐵板餐、凱撒沙律,都只係大約$200,抵食。
精選鐵板晚餐 紐西蘭羊架 $168
🧈黑糖餐包細細個,配埋有輕輕預熱過嘅牛油份外可口。
甜品係獨立包裝嘅雪米滋,夠晒衞生。
🥗烤雞凱撒沙律 $48
兩個人食到鐵板餐、凱撒沙律,都只係大約$200,抵食。