呢間居酒屋主打唔同部位嘅雞肉串燒,有成15款咁多,有部份罕有部位例如雞掌心,雞子…有啲仲係限量款式,另外都有牛肉,豚肉串燒。如果樣樣都想試啲嘅,可以選擇廚師發辦套餐,就可以試到8款唔同部位嘅雞肉串燒。坐低之後店員會好貼心咁問你,有邊個部位唔鍾意食,而我就唔鍾意雞冠同雞尾。Mori Omakase $680/人-精選燒鳥8本雞頸雞皮雞腳筋雞心元雞腿肉雞胸軟骨雞翼一夜干免治雞肉棒-燒物白鱔厚燒牛舌芯-食事安格斯稻庭烏冬惠比壽炭火親子丼-吸物&甘物極濃郁雞湯牛奶蛋白布甸8款串燒我都好鍾意,全部都燒到啱啱好,唔會太乾或者柴皮。特別鍾意食雞腳筋、雞心元同埋雞胸軟骨,雞腳筋同雞胸軟骨都好爽口,口感好正,雞心元就好夠味同彈牙。重有厚燒牛舌芯又係好好味,夠厚但又好爽,如果再多多兩舊咁就Perfect啦🤤

Mori Omakase $680/人

-精選燒鳥8本