2006-10-10
29 September 2006 (Fri) - 朋友婚宴其實酒席既嘢,都不外符係嗰幾樣嘢食,但係我今次想講返呢間嘢既service係幾好!啲waiter & waitress 年紀係比較大啲,可能做得較耐,但係勝在又風趣又有禮貌!我去到坐低,個waiter叔叔即刻話快啲針茶比靚女先,又由於我平常著唔慣高跟鞋,嗰日著到個後踭損晒,我問個waitress攞膠布,佢話幫我睇下有冇,我諗住實冇架啦,人哋酒樓又點會有吖,有都唔比我啦,點知佢又真係班到兩塊膠布比我,好開心!仲要全程serve我哋既waitress都係四萬咁口,冇黑口黑面過,呢啲員工真係要讚!!食物質素都OK,由於掛住同朋友傾偈,跟本冇留意自己所食既嘢好唔好,不過相信唔係太差,否則傾緊偈都一定會發現!