2022-09-25 126 瀏覽
不知幾耐沒有幫襯過麥當勞(因為附近這間服務太差了),今晚太太突然心血來潮想食一次,為了省時,於是我們各自用手機落單,咦?原來而家有珍珠奶可以跟餐㗎?(原來出咗成年....)屋企落完單後,急急腳去到攞餐,服務果然一流,我見無嘢飲,於是禮貌地問職員,佢不耐煩地說,特飲mc cafe嗰邊攞。ok,我唔明嘛,之後我行到mc cafe櫃位,我話用app order咗2杯珍珠奶外賣,我俾嗰號碼佢睇,佢突然大聲咁話唔同人落單㗎喎,我終於按耐不住反擊,係咪一定要落單嗰個嚟攞?講返杯珍珠奶(其他食物唔講了,一樣無驚喜),意外地出色,真係要講講。宇治焙茶珍珠鮮奶(凍) 跟餐+$14茶味出色,好香好濃,我叫了少甜,真係無乜甜味,珍珠好有咬口,口感出奇地好唔太軟。宇治抹茶珍珠鮮奶(凍) 跟餐+$14絕對係一個驚喜,抹茶味剛剛好,不會過多或過少,甜味適中(我叫了少甜),珍珠同樣軟硬適中。

2022-09-25
5 分鐘 (堂食)
宇治抹茶珍珠鮮奶(凍) 跟餐+$14
  • 宇治抹茶珍珠鮮奶(凍)