2023-04-13
服務冇禮貌,仲要所謂經理。是原系取枱問題,我取 c2飛6個人,等左半個鐘,營幕顯示C1就等於下張大台就到我,但等了大半個鐘有一個女人飛唔取直接入去自己坐底支後一分鐘後就黎多二個女人,再過二三分鐘,再黎多三個人,佢地共6人,支後仲到我,原來入得去,但比頭先前後腳入去佢6個人坐左,個所謂經理,話要等多一等,未有枱住,甘我問你冇枱有叫我飛號,佢話按錯左,我同佢講系你比果班人入去坐左姐,個經理仲要好冇禮貌話佢有人一早入左去先,我話我等了大半個鐘只見個黃色衫個女人入左去先,支後前後腳入多五個人,個垃圾經理不斷話佢有人一早入左去先,人地六個人,我再問一個女人個支後二個女人再加支後一個男人帶住二個小朋友,他們唔係六個人,仲有邊個以一早入左去,個垃圾經理題都唔題走左去。