2023-10-07 54 瀏覽
😤😤😤果日2個人 買左2個外賣(一個招牌麵配米粉,一個豬三寶河),我哋一個有着校服,一個冇着校服。買完先見到佢有個牌寫住學生有9折,咁我哋問佢係咪9折,落單個阿姐入去問咗入面個呀姐,出嚟同我地講冇折,話過咗時間😳😳我話下,有分時間嘅咩?咁佢入去再問另一個阿姐,再出嚟話 而家冇啦,我問點解,佢又再入去問另一個呀姐,今次話得事既呀姐,就出嚟同我講話下次要早啲講,一個有着校服有九折,一個冇着就冇折,要分單,而家打咗單,所以無得折。我話麻煩咁你地再打過啦,我都係買完先見到個牌有折。咁佢唉左聲,就返去再打單。出嚟仲同我講,下次要堂食先有😳😳……但你地個牌唔係咁寫架wo…..😤咁都算啦,返到去打開個豬三寶河,碎河黎架wo😤😤仲有,買左2個外賣,分別收左2次$2, 但湯就得一碗(因為2個麵佢分左湯),錢就收2份食野唔係錢的問題,好食都算,河粉又碎既,食到谷鬼氣😤😤😤

食野唔係錢的問題,好食都算,河粉又碎既,食到谷鬼氣😤😤😤
外賣自取