2017-09-27 203 瀏覽
星期六的早上, 走了入去翠華食早餐, 因為見到佢門口餐牌的炸魚柳望落好吸引.入到去大約有6成滿, 坐低就點了那個魚柳炒蛋早餐.坐我對面係一個男食客, 我來到時佢碗麵已經食完, 不停的在追炒蛋同飲品, (前後一共追了三次).我點餐後大約10分鐘, 先來一杯凍奶茶, 正正常常.然後再等了10分鐘, 我的魚柳炒蛋都未到, (前後已經叫了侍應兩次).於是我自己走出去吧台追, 見到出餐的吧台堆了一大堆的點餐紙, 估計佢地都分唔清邊張單的先後次序了.最後再等多8-10分鐘, 我的魚柳炒蛋終於都到了.味道 : 魚柳即炸, 好食的,  炒蛋都好食, 豬仔包一早整定, 唔脆的. 環境 : 如果唔係因為追單, 環境唔錯的, 價錢 : 42蚊一個早餐, 如果招呼同出餐速度正常, 係合理的.招呼 : 超超超差, 十枱客有8枱都在追單 (飲品搞錯, 食物唔到, 無人落單, 乜都有).眼見有三個本地侍應 + 三個南亞的清潔工, 但唔知點解好亂好趕的感覺(好似無經理的)
入到去大約有6成滿, 坐低就點了那個魚柳炒蛋早餐.
我點餐後大約10分鐘, 先來一杯凍奶茶, 正正常常.
估計佢地都分唔清邊張單的先後次序了.
最後再等多8-10分鐘, 我的魚柳炒蛋終於都到了.
環境 : 如果唔係因為追單, 環境唔錯的,
2017-09-23
$42 (早餐)