2005-07-04
朋友有東亞信用咭,所以來此處食飯,原價300的餐,現在只需付178.也可以用半價$18(原價$36)享用原味/辣味雞翼(8隻)忌廉雞湯2客:普通罐頭湯味,偏鹹烤炸軟殼蟹:仍然沒有進步,唔好食脆炸墨魚塊拼魚圈:因為漏單,最遲上,也因為這樣食時熱辣辣,有個魚圈,三個魚塊,圈都OK,魚朋友話幾好至尊三文魚蜆肉意粉1客:味道唔差,夠熱,蜆肉沒有沙,不錯.甜品:一個芝麻味和雲呢拿味.芝麻應該唔受歡迎,咁細個都有剩,雲呢拿妹妹話好味.伴碟的紅豆好甜餐\飲:2杯也是椰香菠蘿點點式,朋友和妹妹都話一般.我和另一位朋友散叫她飲雪糕紅豆冰,她話太甜,唔好飲,也見她飲剩好大杯,我飲檸蜜,我覺得幾好,甜道差,有蜜糖味,唔係死溝水.雞翼:都幾細隻,同埋煮得幾油,朋友話唔夠辣.散叫了粟米肉醬薯蓉($22):好味道,放了一陣先食都夠熱三文魚鮮果沙律($49): 三文魚都幾好食,鮮果一般,份量唔算細服務都好好,有禮,經常斟水.還有,這間店的待應生很充足,所以很易找人幫忙.最差的是很細,很難放食物.
忌廉雞湯2客:普通罐頭湯味,偏鹹
烤炸軟殼蟹:仍然沒有進步,唔好食
至尊三文魚蜆肉意粉1客:味道唔差,夠熱,蜆肉沒有沙,不錯.
雞翼:都幾細隻,同埋煮得幾油,朋友話唔夠辣.
散叫了粟米肉醬薯蓉($22):好味道,放了一陣先食都夠熱