2024-06-16
同屋企人慶祝父親節,曾經嚟過食之前都冇乜嘢叫咗個父親節套餐,一上食物真係不得了⋯今次啲食物全部都乾爭爭,上咗三樣嘢就不停地追問究竟幾時先肯上甜品,which is 仲有五樣嘢未上,你催我上甜品做乜?我地等嘢食等咗半個鐘,都淨係想咗三樣嘢,你仲怪我唔肯上甜品?到我問返佢究竟啲嘢食幾時到,先至同我講個套餐裏面嗰一款蔥油雞sold out,用兩隻乳鴿replace⋯咁我都冇得揀上咗兩隻乳鴿,咁多年都未試過食咁嘅乳鴿,乾到好似老榕樹咁,乾到你可以數年輪咁數,差在未生埋啲樹根出嚟🤬同返個經理講真係乾到食唔到,係咁話幫我哋用甜品代替,忍唔住同佢講已經冇晒胃口,我哋唔要套餐以外嘅額外甜品,咁經理都好聲好氣咁話幫我哋喺個套餐裏面扣返起乳鴿嘅錢⋯其實本身都已經由佢,淨係想食埋啲嘢就快快脆脆埋單到埋單嗰吓,唔知係咪個經理打錯咗單,俾咗啲咩discount我哋,幫我哋埋單嗰個女人,勁大聲同我經理講話冇discount,套餐冇,然之後勁大聲喝埋嚟我哋度話”套餐冇折㗎!!!!”下?本身我都唔知道你哋自己內部打錯咗啲乜嘢discount落張bill度,你咁大聲喝我做乜嘢?本身同佢哋講嘢都好聲好氣,估唔到臨走嘅時候
叫咗個父親節套餐,一上食物真係不得了⋯
其實本身都已經由佢,淨係想食埋啲嘢就快快脆脆埋單
本身同佢哋講嘢都好聲好氣,估唔到臨走嘅時候仲可以俾個機會佢點著我地把火
開開心心一個父親節,比佢哋搞到不歡而散,呢間嘢真係唔洗旨意有下一次