2016-05-16 3680 瀏覽
本身見到呢間野咁多好評,就諗住去試下啦。 放題有298 398兩個價位,見298都夠多款式就揀左298。上完樓梯見到佢既裝修就覺得好有日本既味道,真係幾唔錯啲設計,已經好期待呢餐飯。但可惜,期望愈大失望愈大~ 啲牛肉係幾靚幾有光澤既,牛肉。但啲雞同豬真係唔試好過試,晒左啲quota 另外,我地亦都叫左一杯High Ball,呢杯野真係好難飲,同我地係日本飲到既差好遠,真係好失望 。食物方面都有7/10分既但我始終覺得一間食肆既成功與否,其中一個關鍵因素係侍應既態度。其中兩位男侍應既服務態度真係好差,我地已經好有禮拜咁唔該前唔該後,佢都繼續黑面,上菜既時候大大力撻落張枱度,真係好受氣。最後last order既時候,諗住清清地食啲蔬菜就只係嗌左兩份露筍,佢個樣就好唔妥你咁,好似last order都唔叫得野食咁。最後,夠鐘交枱既時候,我地只係坐多左五分鐘,諗住食埋少少野廢事曬野,其中一個男侍應就好大聲咁嘖一聲,呢餐飯真係好激氣食得
但可惜,期望愈大失望愈大~ 啲牛肉係幾靚幾有光澤既,牛肉
。但啲雞同豬真係唔試好過試,晒左啲quota