(非會員)
2008-02-27 1 瀏覽
本人於24/2/08(日)與一班友人惠顧此酒家,令到我地每人都感到十分不滿,當日我地到左此酒家時,場地都沒有滿座,重有好多位,於是我地都冇理坐低左,後來我地就叫野食啦,我地都坐左好耐d食物先到,我唔知佢地係咪因為唔夠人手啦,但係作為一間酒家,理應主動幫客人加水,但係我地坐足全程都係冇人做依個動作,都算啦,我地都自己去拎水壺沖茶,好似我地做左侍應咁,我見枱枱都係要自己做依樣野,到我地d食物到啦,我地就不斷食,d食物不斷黎時,d食完的碟都係不斷冇人收,到我地滿桌子都係野時,都係冇人主動收野,後來我地叫個侍應收收野時,佢係一直目無表情,仲要唔應我地行左去,跟住佢過左幾個字先過黎收野,仲要收小小就當收左,我見到佢地野的動作十分緩慢,我就想若果係唔夠人手,動作都重可以咁慢,當時我地都十分不滿,但桌子上冇意見書,於是我地就埋單啦,點知個經理哥哥重唔得,我想問乜而家d經理質素咁低,連服務都唔識就可以做經理,我地於埋單時詢問經理哥哥有冇意見書,佢塊面黑過隻獲,咁好串咁話(冇喎)就走左去啦,所以我地對此店十分不滿,所以我地下次都唔會再幫襯。