2009-01-14 5 瀏覽
同男友慶祝生日,都係臨時臨急當日先訂,因為朋友recommend話呢度好,好彩我朋友真係冇介紹錯。除了食物,我最欣賞係service,食物方面,我地叫了兩個dinner set,仲有生蠔,有兩隻bald point同一款法國蠔,蠔真係唔錯,很鮮味,開蠔既手勢亦都好,另外我亦很欣賞佢的rib eyes。除了餐廳環境不俗,佢既service亦令我幾欣賞,侍應好細心介紹每種蠔,同埋亦都好留意我地杯中仲有冇酒,一見我地冇酒,就會立刻上前添加,而且到後來叫dessert時,侍應亦都好細心介紹每款甜品。唯一比較煩的係有人走黎sell membership,不過我估每間同group的餐廳都會有呢個情況。總結黎講,我一定會再黎幫襯!
總結黎講,我一定會再黎幫襯!
  • 生蠔