2024-03-03 109 瀏覽
之前睇到好多好評就入黎試下, 點知食到一肚火首先個餐等左好耐先到, 我覺得唔緊要, 食飯時間, 可能都係想一次過煮就要等耐少少叫左個韓式鐵板牛肉配飯同埋鐵板泡菜五花腩配飯黎到只係D肉煮熱左再放上去鐵板, 根本同鐵板係冇乜關係, 亦唔夠熱連白飯都只係暖既跟餐寫住可以揀是日甜品, 但寫住埋單取我就問個女店員係咪出左去埋單再拎, 因為怕自己誤會意思女店員本身態度已經好差, 問我係想拎走定係度食, 我問係咩甜品, 佢答我「係是日甜品」我問咁姐係可以拎走? 佢話「可以用個盒裝住走」我問個盒係咪要加錢, 佢話要加錢我再問係咩甜品佢都係答我是日甜品咁好啦既然佢話可以係度食我就話係度食, 女店員就走左等左15分鐘都冇甜品上, 我再問另一個女經理女經理話果個係一粒雪米糍係埋單拎走既我就真係好嬲, 既然只係一粒雪米糍點解個女店員又話要用盒裝住走又唔答我係乜野甜品仲要我等成15分鐘, 如果我知只係一粒雪米糍我就可以即刻埋單拎走啦埋單果陣我同女經理講返依件事, 佢仲要話「粒雪米糍係已經包裝好唔洗再另外包裝嫁喎」而家問題咪就係你地個員工亂咁答問題同要個客人白等囉成間餐廳既店員既態度都差到不得了, 絕對唔會再黎依
之前睇到好多好評就入黎試下, 點知食到一肚火
叫左個韓式鐵板牛肉配飯同埋鐵板泡菜五花腩配飯
連白飯都只係暖既

跟餐寫住可以揀是日甜品, 但寫住埋單取
我就問個女店員係咪出左去埋單再拎, 因為怕自己誤會意思
我再問係咩甜品佢都係答我是日甜品
咁好啦既然佢話可以係度食我就話係度食, 女店員就走左
等左15分鐘都冇甜品上, 我再問另一個女經理
女經理話果個係一粒雪米糍係埋單拎走既
而家問題咪就係你地個員工亂咁答問題同要個客人白等囉
成間餐廳既店員既態度都差到不得了, 絕對唔會再黎依間餐廳食飯