忙咗成日,想搵間餐廳坐得舒服d食個early dinner。今日星期三6:30左右去到餐廳,老闆話7:30有人包咗場,無問題,我哋一個鐘食得曬嘅😎有室外同室內,揀咗室內。-晚餐包埋餐包,如果要埋餐湯就+$10每去一間西餐廳,我都好著重個餐包,因為係好睇得出間餐廳係咪每個細節都係用心。呢度嘅餐包係暖笠笠好軟熟❤️牛油都係軟嘅,一搽就化開,唔會雪到好硬嗰隻-點咗胡麻醬凍豆腐冷烏冬+吉列豬扒烏冬好Q彈又夠多麻醬😋吉列豬扒好香脆👍🏻-巴馬火腿華度夫蘋果沙律分量好多,好足料👍🏻-晚餐送埋甜品+飲品有幾款揀,我點咗焦糖燉蛋😋幫襯咗呢間餐廳好多年,都見佢轉過幾個員工,而不約而同每個員工都係好有禮貌,服務好好👍🏻老闆都係好有禮貌。每次食完,除咗享受美食之外,仲得到用心嘅服務❤️食完係帶住開心嘅心情返屋企,完滿嘅一天😊2人食咗$230,人均$115,性價比好高🤩
有室外同室內,揀咗室內。

晚餐包埋餐包,如果要埋餐湯就+$10

點咗胡麻醬凍豆腐冷烏冬+吉列豬扒
烏冬好Q彈又夠多麻醬😋
吉列豬扒好香脆👍🏻

巴馬火腿華度夫蘋果沙律
分量好多,好足料👍🏻

晚餐送埋甜品+飲品
有幾款揀,我點咗焦糖燉蛋😋

2人食咗$230,人均$115,性價比好高🤩