2023-04-16 94 瀏覽
呢間真係黐線,我淨係嗌咗一個星洲炒米同埋一杯熱朱古力,等咗差唔多一個鐘淨係有杯熱朱古力,杯熱朱古力都變咗凍朱古力而個星洲炒米仲未嚟,已經同咗服務職員投訴左多個五次等咗咁耐最後都冇嚟到。我真係從來冇試過可以係一間餐廳等一個鐘個食物都未嚟到,仲要服務態度好差,仲竟然講番轉頭駁嘴,講一聲對唔住都冇。大佬人哋遲過我入嚟食飯,佢哋啲嘢食都嚟咗已經食得7788,清潔阿姐都抹緊枱掃緊地,餐廳嗰啲人都食完走晒啦,等咗一個鐘好鬼耐,點解可以嘢食仲未嚟到???想問而家啲炒米粉咁難炒咩????係唔係因為我係女仔所以就蝦我?????講返聲對唔住都得啦掛,好無奈最後俾咗$18飲杯「凍」朱古力,嘥晒我啲時間,搞到我啲心情衰晒,真係建議大家唔好嚟到食飯,我真係冇試過因為食一餐飯搞到咁嬲,黐線。