2020-03-07
嚟過幾次,但今晚之後,以後都唔會再嚟!已blacklist!!!!👎🏻 service差,其他嘢已經唔駛再講!6點幾入座,當時無咩人,入座時侍應並沒有提及當晚有用餐限時等規定。一行5人,坐低叫咗一個晩餐、松露薯條、all day breakfast,之後再加咗個二人餐、pizza,最後因為大家想再食薯條,所以再加一個松露薯條。...食食吓,個薯條都未到,女仔A突然問我哋餐既甜品要咩蛋糕,之後就放低咗兩份蛋糕🙄👉🏻算!...然後,(我未叫埋單)就有個男人攞住張單走過嚟,話用餐時間已經過咗🙄(1次).....吓😒入座你無講有限時,而且我哋仲等緊個薯條喎,然後佢check完一輪就話新同事無落單,再一次話用餐時間過咗🙄(2次),問我哋仲要唔要個薯條...👉🏻要!...兩分鐘之後,個男人再行返嚟再話用餐時間過咗(3次)😠問可唔可以比咗錢先👉🏻可以,放低!!😠...食完個薯條,女仔A就急不及待叫女仔B嚟收我哋d碟(我朋友聽到),但當時我哋仲食緊蛋糕,收咗兩隻碟之後,我朋友就出聲話其實我哋仲食緊嘢,可唔可以等我哋食埋先收嘢??....再兩分鐘之後,女仔A就走埋嚟話用餐時間已經過咗(😡又嚟!第4次喇!
....再兩分鐘之後,女仔A就走埋嚟話用餐時間已經過咗(😡又嚟!第4次喇!!!)
!!!!!!😡真係火滾,食餐飯不停比人趕!!!!
一早唔講當晩有限時!!! 你無落單,然後又收碟趕我走,想點😡 呀女仔A仲同我講話收碟係service!! 小姐,你收咗隻正餐碟然後比返隻甜品碟我嘅話就叫service,你而家咁樣收我嘢係叫趕我走呀!!!!
出到門口,一個客都無,當時八點幾。
講真,呢間cafe有board game玩,但又限時,環境一般,食物一般,唔算平,喺旺角,大把餐廳可以揀....咁樣嘅服務同態度,叫d客點回頭