2024-01-23 153 瀏覽
早上去買左外賣早餐,肉片通粉熱奶茶,跟餐有件蛋治或者煎蛋方包,$34,價錢都OK。拎完外賣返屋企,發現既無蛋治又無煎蛋,得半份方包,就打去問下係咪比漏左店員有啲唔耐煩問我係茶餐定早餐,問我係有荷包蛋定蛋治,問我有幾多方包,問我比左幾多錢,然後話”即係比漏左隻蛋你,頭先想叫住你都叫唔切你,你而家返黎拎返隻煎蛋,而家拎”既然知比漏左,仲點解要問一大輪呢?仲要而家返去拎?😑😑😑😑😑我話”唔會而家返黎拎,你下次可以比返隻蛋或退返隻蛋既錢比我?”然後店員cut左我線。。。。。。我再打返去,另一個店員聽,話OK,下一次比返蛋或錢我。我問頭先個店員cut左我線,佢話果個店員忙緊🤷🏻‍♀️講返個早餐,肉片通粉一般般,通粉偏軟無乜口感,方包好乾。個熱奶茶幾好,茶底幾香,夠滑服務態度差既關係,無下次

然後店員cut左我線。。。。。。

服務態度差既關係,無下次
外賣自取