話說一直都好想食呢間蛋包飯,之前喺海港城度食過,覺得幾好味,當知道原來佢喺荔枝角開咗間分店就即刻想嚟試吓,Happy Friday突然諗起您,所以就同朋友嚟試吓!我哋仲即刻網上邊book咗位,仲有八折添!點知去到嘅時候,座係收銀個女職員話冇收到我哋個booking,但我用我電話show到個booking俾佢睇,個職員態度完全勁差,淨係講:我見唔到喎!仲叫我企埋一邊,唔好阻住個通道,但當時入面餐廳一個客人都冇!然後我就問個職員,咁我而家重新再book過 1930hrs可以嗎?佢就話可以,但1930hrs先入得。啲態度仲係要勁差既!首先完全係你哋電腦出現問題,所以先會令到我明明Book左位但您地見唔到,我電話完全可以show到我Booking個record,但都算啦,你哋啲態度真係完全好差!雖然最後我哋都揀咗食呢間,試吓係咪真係咁好食,食物係okay!!!但係對唔住,你啲服務態度差到我下次一定唔會再幫襯!