2023-03-19
去吃下午茶,真係食到一肚氣,點解:1. 樓下無位,被安排上一層,比一張有污積枱布嘅枱我哋坐,因為大把枱,所以我哋要求坐隔離嗰張,嗰位態度極其惡劣嘅男部長用D負氣態度話嗰邊唔開,迫我哋坐有污積枱布嗰張,話D積係洗唔去喎,好啦,之後見到有對老夫婦黎,話識得嗰厨師要揾佢,嗰個男部長就比佢哋坐窗口位,因為識人嘛,幾好服侍2. 見到嗰對老夫婦比咗D少費嗰態度極其差嘅男部長後,有傾有講之餘,當嗰對老夫婦話D湯同d鷄凍左,佢就二話不說,即刻攞入厨房同佢哋返熱,嘩!真係好服務到呢!3. 下午茶時段5時先完,我哋都未食完(大摡2:50)就吹我哋埋單,原因並不是有人等位(大把枱),係因為要比嗰收銀同事落埸,最好笑係另一個女部長話可以走時係下面埋單,但另一個員工就攞緊張單埋黎吹我地比$,下午茶想食得舒服D都唔得,相反,嗰對老夫婦可以唔駛趕住埋,因為嗰男部長同收銀同事話佢哋食完先係下面埋單,此剛好印證正其中一個食客嘅評語,無小費,彩你都傻今時今日噤嘅服務態度,真係無語了,佢哋應該無睇劉華廣告相比係隔離嗰間“大頭蝦“餐廳,佢哋D員工態度好過泉章居真係好好好多囉,嗰次我哋已經叫左下午茶餐,但又想食想越式春卷,叫
今時今日噤嘅服務態度,真係無語了,佢哋應該無睇劉華廣告
相比係隔離嗰間“大頭蝦“餐廳,佢哋D員工態度好過泉章居真係好好好多囉,嗰次我哋已經叫左下午茶餐,但又想食想越式春卷,叫多個下午茶又多左杯飲品,嗰落單女士話可以散叫,兩件件都係$12,又唔駛飲多杯餐茶,又平左,真係要比個讚佢,真心,春卷好好味
呢間泉章居就可一不可再,真係貼錢買難受
1. 鷄飯:可接受
2. 炒飯:完全不能接受(原因太咸)