2014-07-19 3679 瀏覽
我地係三個人去食嘅,因為離開嘅客人都是2位,但帶位的外藉員工不停只入2位,沒有為我們留定位置,等了差不多半小時,才有一張2人枱再加一張小椅子,勉強才可以給我們坐,因為天氣太熱,而且等得太耐,所以我們才坐,之後我們旁邊的客人走了,我們就坐了過去,就舒服一點,之後帶位個員工即刻黑住面同我地講cannot change!我安排左你呢個位置就一定坐呢個位置,態度勁差,跟住我同佢講點解唔轉得,我地三個人D野食唔夠擺,但佢仍然講cannot change,我地堅持唔轉,就係呢個時候,有個女人拎走左張小椅子,因為佢地有5個人,之後個員工即刻話okok,擺明欺善怕惡la!食完即走,真係一肚氣,我地走嗰時仲要用佢地D語言話我地,一定以後唔會幫襯😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
2014-07-18
30 分鐘 (堂食)