2018-11-21 89 瀏覽
與一群好朋友吵吵鬧鬧到這家裝修又靚又靜的餐廳,是其中一個朋友介紹這兒,話唔會趕人走。服務態度好,留意到我們經常飲水,所以頻頻幫我們加水。仲話俾我們優惠半價叫飲料,我們最後都無叫到,飲水就夠了。叫左好多野,燒春雞即點火似睇表演,雞肉好嫩滑。但羊腩煲味道重,可能因為我本身唔食羊。之後又送椰汁糕和千層糕,椰汁糕幾好食,千層糕硬左D。我們想人人試一款,厚面皮請職員換一件,最後無換到,直接送多一件俾我地。仲俾我地$1雞,幾飽都要打包走。最後才是重點,送左乳酪雪糕泡芙,好食都飛起。即叫即製,拿過來時我們「哇」。因為又足料又靚,唔甜唔硬,外脆內軟,加埋乳酪雪糕,太正。我們話要寫3次「明仔好野」,「明仔好野」「明仔好野」「明仔好野」。如果呢款甜品單叫都肯,因為太好食啦。