2020-09-29 2522 瀏覽
服務態度:由一到達餐廳,向餐廳reception表示我的booking,一開始員工找不到我的booking,然後就開始皺眉,我發現自己留了另一個電話,那位員工更加向我反了一下白眼。講真:今時今日仲咁既服務得唔得啊?食物質素:理所當然這個價錢不可能想像食物質素很高,可是這自助餐連一般都未能達標準,最普通的食物,雞肉腸、凍蝦,全部肉質都很霉。講真:我要求已經唔高,最普通一條腸仔都唔食得,我真係冇野好講。☹️疫情下的措施:本來這餐廳的環境佈局,已經十分擠迫,而在疫情之下完全沒有隔枱,只有一塊單薄的透明板檔在每張枱的一則。在食物方面,檸檬在疫情下有冇清洗過都引人懷疑,檸檬上的貼紙還在檸檬的表皮上。講真:其他野其實有冇洗過? 😂即使餐廳做什麼優惠都好,撇除食物質素,都不應該有如此的服務態度和衛生情況。大家睇路啊💩

講真:其他野其實有冇洗過? 😂

2020-09-29