2022-09-01 326 瀏覽
之前有聽過朋友講呢間越式餐廳幾好食 諗住試吓啦 咁前幾日就去咗試下買個外賣食啦 餐廳出面都幾多人下等外賣 到我叫嘅時候 個人感覺企係counter嗰個人禮貌好差 想叫野食佢就即刻好大聲講等一陣 我叫嗰個唔知咩優惠套餐 話有小食送 諗住叫三個餐 咁我以為可以寫咗主食先再去寫小食 點知佢好無禮貌同我講話要溢小食 開頭都唔知佢講乜 原來佢話要卡啦卡啦咁溢喎都唔知佢係唔係玩我 一定要卡啦卡啦咩?嗰陣已經燥燥地 因為佢全程都勁冇禮貌仲要勁大聲 好似講粗口咁 又成日無端端同我講等一陣見到企係佢隔籬嗰個經理定唔知員工個樣都好無奈 最後叫晒啦佢同我講要等15分鐘左右 但係都等咗好耐先有(都明白嘅我見好多人都有等外賣)總之佢俾人嘅感覺好似佢係茶餐廳啲夥計咁…不過啲嘢食幾好食 嗌咗個咖喱牛腩飯 兩個河粉 都幾符合個價錢 但係態度真係要改一改
總之佢俾人嘅感覺好似佢係茶餐廳啲夥計咁…
25 分鐘 (外賣自取)