見佢新開張,同屋企人一齊去試下。食物上菜速度係快,好快就上齊菜,但就係因為咁,張枱唔夠位擺,正常酒樓都會幫手轉細碟,呢間酒樓阿姐,俾個細碟,用落order口吻,叫我哋自己夾啲餸落細碟!仲話我哋唔轉唔夠位擺!上菜個個阿姐見到我哋無位,亂咁擺啲菜、醬油,我哋出聲佢先擺住係後面張枱先,我哋自己再執好張枱自己擺好啲餸!之後屋企人可能睇唔到濕紙巾係碟底,諗住問阿經理拎張濕紙巾,呢位經理大大聲話枱面咪有!一人一張!每人左手面都有一張!講咗好耐,幫我哋搵返張濕紙巾出嚟,都唔俾過張我哋!張單無啦啦俾人畫咗一支啤酒,但我哋無叫過,叫阿姐過嚟取消返佢,佢反問我哋: 邊個畫㗎? 阿姐,我知就唔洗搵你啦!佢話佢無權取消要搵店長,我哋叫佢幫手叫店長過嚟,佢叫我哋自己叫!啲餸菜味道一般,係比一般市價平啲,但咁嘅服務態度真係唔會幫襯第二次。
見佢新開張,同屋企人一齊去試下。