星期六同屋企人出街食嘢行商場行到去荃灣海之戀見到有茶樓懶得諗就入出去食🤣環境都算闊落👍🏻輪椅直入首先介紹吓食物😌屋企人叫咗養生核桃飽,飽入面嗰心有碎合桃同椰汁,佢哋讚不絕口!😍之後叫咗個葱花炸兩腸粉好有葱香、炸兩脆卜卜,唔會好似平時嗰啲酒樓咁一早整定完全唔脆甘樣淮山四寶雞札有新鮮淮山腐皮滑雞柳蟹柳,最緊要係冇雪味!蟲草花濃湯鮮竹卷味美濃湯雖然屋企人有少少怕味精,但佢今次呢一個算少味精,腐皮夠晒滑,值得一試!去到甜品叫咗一個千層飄香榴槤酥,千層酥皮脆卜卜、榴槤蓉香滑,水準十分之好😍😍喺食物方面其實都唔錯,但係樓面侍應嘅服務態度有啲差,有少少感覺樓面耽誤了廚房,希望日後嘅服務態度會好啲,唔會浪費咗廚房煮出嚟美味嘅嘢食😊味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務: ⭐️⭐️⭐️價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️🦽👍🏻: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
星期六同屋企人出街食嘢

行商場行到去荃灣海之戀見到有茶樓懶得諗就入出去食🤣

環境都算闊落👍🏻輪椅直入

首先介紹吓食物😌

淮山四寶雞札有新鮮淮山腐皮滑雞柳蟹柳,
最緊要係冇雪味!

味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務: ⭐️⭐️⭐️