2009-05-01 2 瀏覽
和媽媽來食早餐,一人一個餐 ,我的是22蚊 有一個沙牛麵, 一件多士, 一蛋一腸, 一杯飲品, 同埋張2蚊券 20蚊, 幾抵味道方面呢間野一向都覺得冇問題, 都幾好的但係態度唔得話說我插刀叉係茶杯浸洗, 之後等左成10分鐘都未有野食來, 手fingfing 唔小心打瀉水揚手請個女侍應來抹, 佢拿來兩條都係濕的布(已不能吸水), 原本的一灘的水,比佢抹到成張台都濕晒,之後拿濕水地拖來地拖都冇扭乾就拎來用, 完全只係抹得更大片地變濕, 佢就拎個黃色小心地滑牌放我腳邊再等多幾分鐘都仲未有食物來 ( 可以炒人左,廚房人手少左,但因為未有食物出,所以女侍應並不是繁忙中)男侍應拎兩杯飲品來了, 我打算放好位置點手唔小心又打瀉左果個杯, 不過由於杯水頭先已經倒左, 所以只有約一匙羹的水, 咁岩女侍應經過, 即黑晒面來話我插叉係度緊係會瀉啦, 我都講左唔好意思佢仲係好惡死, 惡死唔緊要, 緊要的是, 佢又拎返個濕布來, 抹完更濕 (原本只係一匙羹的水, ,佢抹到變成台濕晒之後杯發現菜蜜有清潔劑/漂白水味, 菜蜜味道很清淡, 有異味很易發現!但我趕時間, 冇再飲就埋單走了

味道方面呢間野一向都覺得冇問題, 都幾好的

但係態度唔得

, 佢就拎個黃色小心地滑牌放我腳邊

之後杯發現菜蜜有清潔劑/漂白水味,
菜蜜味道很清淡, 有異味很易發現!
但我趕時間, 冇再飲就埋單走了
2009-04-30