2019-08-31 116 瀏覽
前一排發現係建生開咗一間新嘅西式餐廳,本身都無諗住入去食,但見到佢嘅新裝修都幾靚,所以都食咗。我同朋友都係叫咗set lunch 其實質素都係唔差嘅,味道尚可,而我都欣賞佢有加熱過餐包同牛油。有好多餐廳都只係會serve 冷冰冰嘅餐包同剛係冰櫃攞岀黎嘅牛油比客人,所以其實唔差,但我今次想講就係員工的服務。我坐個位咁啱有冷氣機水會跌落嗰將枱到,開頭唔為以就無叫換位,其實都無乜嘢,我都明依啲大家都唔想,你只要換另一個位比我都無乜事,但個職員嘅態度好似唔多願意,都算了,最後都有幫我換咗位。但竟然唔係封咗個位佢,而係叫新客入黎坐。大佬,冷氣機滴水如果滴落啲食物到,係會有食物安全問題,咁樣做係整得幾好味都無用啦!如果咁嘅態度,其實都好影響我下次唔會再食。再加上,我明明未食晒枱上嘅食物,佢都好似趕客咁收碗碟,比我嘅感覺都係唔良好。總括而言,食物質素可以,但態度、服務卻不能接受!希望盡快改善

2019-08-11
15 分鐘 (堂食)