2024-11-26 461 瀏覽
今次黎到位於大圍嘅E for egg🍳 與西環分店一樣,走日系小清新風格,木系主導嘅設計,感覺簡約又溫馨❤️ 大大小小嘅飾品非常吸引人打卡🌟 先來一客聖誕限定嘅雪之巴斯克芝士蛋糕😋 入口充滿豆腐嘅豆香滋味🤤 質感柔滑細膩,濃厚馥郁🥰 難得的不會過份膩滯👍 好出色🤗 再來主打嘅E for egg 窩夫😋 今次㨂咗粉嫩迷人嘅草莓口味😘 窩夫好軟熟,蛋香滿溢🌟 表面淋滿邪惡嘅草莓口味奶蓋😚 食落酸酸甜甜,清新又怡人,令人回味不已😍 㨂咗到訪必食嘅滑蛋盒子吐司👍 本身想㨂黃金鳳梨吉列大蝦嘅,不過餐廳強烈推薦三重熔岩芝士煙肉😮 咁就一於試下🥴 盒子吐司上面佈滿熔岩芝士,內藏煙肉、滑蛋等惹味配料,食落每一啖都好滿足👍 多加一份E for egg 大拼盤❤️ 內容好豐富😍 有薯條、台式黑椒腸、酥炸雞軟骨等五款炸物,新鮮炸起熱辣辣勁惹味📍 食落鹹香帶辣,十分刺激,令人食唔停口😘 本身想試埋另一名物冬蟹三重奏茶漬丼🥹 可惜無緣🥲 唯有等下次🙂‍↔️ 兩杯飲品:桂花拿鐵同埋竹炭黑芝麻鮮奶❤️ 各有特色✅ 飲落同樣順滑醇厚,奶味出眾,甜度恰到好處😘 正喲☺️ 最後真係要讚下佢哋嘅服務態度😊 會再三核對資料確保無錯🥴

最後真係要讚下佢哋嘅服務態度😊 會再三核對資料確保無錯🥴 熱情推薦介紹餐廳嘅主打產品🤠 真係好有Heart 做嘅餐廳😎 絕對不能錯過👏
午餐