2008-10-26
第3次黎食衣度,食物係幾特別,唔駛成日食黎食去都係個D點心。不過我覺得衣度D service非常唔得。今日去食,2點幾,人唔算多,我地已經book 左位ga la, 重要俾門口位我地,咁都算la, 一黎就問我地要唔要D咩special 水,例排梗係唔要,之後睇餐牌,都要幾十蚊。放低完茶之後又放左2碟前菜2碟辣椒,大佬呀,我地得5人咋,駛唔駛4碟野,重要我地唔係第一次黎(十八元一碟前菜,十五元一碟的辣椒),梗係同佢地講唔要辣椒。前菜係一定要俾, 辣椒就唔係。算la, 跟住上菜都好有問題,我地無叫ge野食佢地照上枱,同佢講番la, 因為怕隔黎枱會上漏左,但個waiter一黎就問"咁你地要唔要呀", 我地唔要之後佢地又係我地後面講野。衣度ge服務水準非常需要改,響時代廣場開店,又收得唔平,點吸引人地繼續幫襯?