餐廳: 胡同
資訊:

2021-09-03 1004 瀏覽
本身係openrice見到啲comment話呢間野服務態度差,都已經扣左分,但個人真係幾中意佢個景,所以都試左佢最優惠嘅lunch。但真心,去過一次就夠!一入門口,其實個女侍應算幾好禮貌,但一坐低,變左個男侍應就⋯破壞晒成餐飯!落完order問我地叫唔叫野飲,我地話遲啲先,咁佢就即刻連杯收走。直到我地問有冇茶?佢先話:「有!你開未有囉!」咁你又收哂我地啲杯⋯個景係真心靚,野食都過得去,但服務真心唔好。千祈唔好為左個景,去令自己唔開心!

個景係真心靚,野食都過得去,但服務真心唔好。
千祈唔好為左個景,去令自己唔開心!
2021-09-01